Nuoren naisen pillu liukas pimppi

nuoren naisen pillu liukas pimppi

Toista tämä 4—6 kertaa. Näin naisen sukupuolielinten aistit heräävät. Mitä jos vaikka lipittäisit nännejä tai pussailisit kaulaa saadaksesi naisen kiihottuneeseen tilaan ja herättäisit ne sukupuolielinten aistit ilman liukkaria? Aseta etusormesi häpyhuulten alaosaan. Kierrä häpyhuulten alue kevyesti hivelemällä. Tehosta tuntemusta ottamalla pienet häpyhuulet peukalon ja etusormen väliin ja vedä niitä ylöspäin.

Venynyt iho aistii kosketuksen voimaakkaammin. Vedä pieniä häppäreitä ylöspäin? No thank you, nyt puhutaan vaginasta eikä mistään purkasta. Venytä perkele niitä isoja häpyhuulia erilleen toisistaan ja hiplaa klitorista.

Kiitos ja aamen, tässä kohti enkelikuoro laulaa hallelujaa ja asenteella. Aseta kätesi niin että se muodostaa C-kirjaimen. Aseta se haarojen väliin niin, että peukalo tulee naisen sisälle ja sormet päälle. Peukalolla pystyt etsimään G-pistettä. Liikuta peukaloa emättimen etuseinässä kuin keinutuolissa keinuen. Paina samalla naisen alavatsaa, jotta emättimen yläseinämän herkät alueet laskeutuvat peukalon alle.

Mun vaginaa ja keinutuolia ei ainakaan tule mainita samassa lauseessa. Liikuta sitä peukaloa kevyesti, mikäli haluat löytää sen G-pisteen. Toi alavatsajuttu toimii kyllä, ainoa vaan, että siitä tuppaa tulla vähän pissahätä. Aseta molemmat kädet häpykukkulan päälle päällekäin. Alemman käden etu- ja keskisormi levittävät häpyhuulet, jolloin klitoris tulee esiin.

Hiero sitä pyörivin liikkein ylemmän käden keskisormella. Ton voi tehdä myös vaan yhdellä kädellä. Äläkä perkele pidä taukoja, siitä tulee vaan vihaseks. Hyväile nännejä, pussaile kaulaa, päläpälä. Kyllä sä tiedät miten sä saat sun naisen kiihottuneeseen tilaan toivottavasti. Se on nyt märkä. Tässä vaiheessa hipelöi sitä klitorista levittämällä häpyhuulet. Suosittelen ympyränmuotoista liikettä vastapäivään. Ei sellaista hitonmoista hinkkaamista, vaan sormenpäällä kevyesti. Saat ihan itse valita mitä sormea käytät, kunhan se käy luontevasti.

Kohta kuulet taas enkelikuoron taustalla. Minun mielestäni vastaus on aika lähellä oikeaa, vaikka en saanut pisteitä. Istun hetken aikaa paikoillani hämmentyneenä. Kovettuneena seisovan kullini paisuneisuus tuntuu edelleen melkoisena paineena jalkovälissä, mutta tyttö varmaan ihmettelisi, jos en tekisi mitään. Lähden tytön luokse kättäni muka puolihuolimattomasti jalkovälini edessä pidellen. Tytön silmät tuntuvat silti viivähtävän nivusteni seutuvilla, kun kävelen hänen luokseen, vai kuvittelenko vain?

Asetun seisaalleni tytön taakse, jotta jalkovälini ei olisi hänen näköpiirissään. Tyttö ojentaa koepaperinsa näkyvilleni pulpetille ja kumarrun hieman alaspäin tutkiakseni sitä.

Nuoren naisen käyttämän parfyymin tuoksu nousee sieraimiini. Se ei täysin pysty peittämään hänen oman vartalonsa aromeja, jotka näin kuumana kesäpäivänä väkisinkin nousevat lävitse, mutta tytön iholle kihoavan suolaisen hien haistaminen ei lainkaan vähennä kiihottuneisuuttani. Kaluni sojottaa täydessä erektiossa nostattaen housujeni etumukseen ison kohouman. Yritän pitää hengitykseni tasaisena, mutta se käy vaikeaksi, kun katseeni hakeutuu samalla hetkellä kuin vahingossa tytön rinnoille, joiden kiinteät muodot erottuvat hänen paitansa alta.

Huomaan tytön nänninkärkien kovettuneen ohutta paitaa vasten, mikä tällä säällä ei voi taatusti johtua ainakaan siitä, että hänellä olisi kylmä. Nielaisen vilkuillessani noita pieniä, pystyssä töpöttäviä nännejä.

Hän ehkä aavistaa jotain, koska kääntää katseensa minuun päin hämillisen näköisenä. Siirrän nopeasti katseeni hänen rinnoiltaan koepaperiin. Tyttö kuulostaa jotenkin jännittyneeltä osoittaessaan sormellaan koepaperinsa erästä vastausta. Tyttö katsoo taas koepaperiaan, mutta se ei kiinnosta minua tällä hetkellä lainkaan.

Silmäni siirtyvät uudelleen hänen rinnoilleen. Kyllä vain, aivan selvästi nänninkärjet sojottavat kovettuneina. Näen niiden muodostamat pienet kohoumat vasten tytön paidan etumusta.

Ehkä se johtuu tästä hohkaavasta auringonpaisteesta, joka tuntuu jotenkin sekoittavan ihmisten päänupit ja ajavan heidät alkukantaisten himojensa valtaan. Ainakin omalla kohdallani tuntuu siltä, että mitä kuumempana aurinko porottaa, sitä enemmän minua alkaa panettaa. Ja juuri nyt minua panettaa aivan valtavasti.

Niin kuin näemmä edessäni istuvaa pikku lunttuakin. Asiaa tarkemmin miettimättä kumarrun eteenpäin muka tutkiakseni tarkemmin pulpetilla olevaa koepaperia, niin että etuvartaloni painautuu samalla hienoisesti vasten edessäni istuvan tytön selkää. Tyttö aistii varmasti, että kaluni sojottaa jalkovälissä jäykkänä nojautuessani kevyesti häntä vasten.

Hän säpsähtää ja tunnen, miten tytön vartalo jäykistyy hetkeksi. Mieleeni nousee jo katumus; mitä hittoa olen oikein tekemässä? Mutta tyttö ei vetäydy poispäin minusta vaan päinvastoin, hetken kuluttua tunnen, miten hän nojautuu hieman taaksepäin, niin että painaudumme hiukkasen tiukemmin toisiamme vasten.

Lasken käteni tytön olkapäille. Eihän sinua tyttöparkaa tietenkään voi rangaista sukulaisten vierailun takia. Hengitykseni käy raskaammaksi ja tunnen myös tytön vetäisevän syvään henkeä. Alan hitaasti laskea käsiäni hänen olkapäiltään kohti paidan etumusta.

Sormenpääni tunnustelevat nuorta sileää ihoa ja saavuttavat sitten nuo kiinteät nuoren naisen rinnat, joita vain ohut paidan etumus verhoaa. Puristan käteni tytön rinnoille ja alan hieroa niitä yhä hänen takanaan seisten tytön istuessa pulpetissaan. Hän huokailee syvään, kun puristelen ja painelen hänen rintojaan ja tanssitan sormiani nännien herkillä nipukoilla.

Tyttö nousee kuuliaisesti seisaalleen, kuten kiltin tytön pitääkin opettajan käskiessä, edelleen selin minuun päin. Siirrän käteni neidon rinnoilta hänen pakaroilleen ja alan hieroa niitä. Piukka pyöreä teinipeppu, juuri sellainen, joka voi saada miehen melkein järjiltään.

Kouraisen tytön takamusta omistavasti ennen kuin siirrän huomioni hänen etupuolelleen. Työnnän röyhkeästi käteni suoraan tytön farkkujen etumukselle ja edelleen hänen pikkuhousujensa sisään.

Tunnen sormenpäilläni nuoresta tussusta tihkuvan märkyyden, kun sormeni painautuu hetkeksi sisään tytön häpyhuulten väliseen tiukkaan, lämpimään syvyyteen. Häneltä pääsee kiihottunut, väräjävä huokaisu, kun käteni vaeltaa hänen pikkuhousujensa sisäpuolella kostuneessa jalkovälissä ja sormeni tunnustelee lämmintä vakoa tytön reisien välissä. Vedän kuitenkin kyseistä aarrekammiota jonkin aikaa tutkailtuani käteni pois nuoren neidon pikkuhousuista ja alan sen sijaan availla malttamattomasti hänen farkkujaan, mikä on vähän hankalaa takaapäin tehtynä, mutta saan palkintoni, kun housut on avattu ja kiskon puoliväkisin ne pois hänen jaloistaan.

Vedän itse farkut tytön nilkkoihin, joista hän ravistaa ne lattialle. Pikkuhousut saavat saman kohtelun. Kun tyttö nyt on edessäni housuttomana ja alapää kokonaan paljaana, painan hänen ylävartalonsa lempeästi mutta vastustamattomasti kohti pulpettia.

Sitten tartun hänen reisiinsä ja levitän jalkoja leveämpään haara-asentoon. Tyttö nojaa käsillään pulpettiin vastaanottavaisena, jalat levällään ja takapuoli koholla, niin että tiukka pilluvako aukeaa edessäni alttiina käsiteltäväksi. Työnnän sormeni hänen sisäänsä ja saan hänet pian ynähtelemään.

Liikuttelen sormeani pillun kosteassa vaossa ja tytön ynähdykset muuttuvat läpeensä kiihottuneiksi voihkaisuiksi. Lopetan kuitenkin ennen kuin hän saa tyydytystään. Avaan nyt omat housuni ja pudotan ne nilkkoihin, samalla kun tyttö nojaa edelleen edessäni pöytään takapuoli koholla ja kädet pulpetilla. Nuoren tytön näkeminen tuolla tavalla pylly pystyssä, kostunutta pilluaan miehelle tarjoten, on saanut kullini nousemaan pystyyn entistäkin kookkaampana ja jäykempänä.

Työnnyn aivan edessäni pyllistävää tyttöä vasten ja puristelen takaapäin hänen rintojaan, samalla kun alan hieroa kivenkovana seisovaa kulliani vasten hänen paljasta jalkoväliään. En tee elettäkään työntyäkseni nuoren nartun sisään saakka, vaan annan vain hänen pimppinsä tuntea, miten paksu miehinen kalunvarsi hinkkautuu sitä vasten.

Tunnen tytön jalkovälin kosteuden hieroessani kaluni vartta hänen tussullaan. Tarvittaisiin vain muutama kivenkovana seisovan kullini työntö syvälle pillunpohjaan saakka, jotta tämä nuori neiti laukeaisi kuin raketti.

Haluan kuitenkin vain härnätä hänet entistäkin kiimaisemmaksi nartuksi enkä suostu työntymään hänen vakoonsa, vaikka sieltä tihkuva märkyys liukastaa kulliani ja paine omassa jalkovälissäni on lähestulkoon kivulias. Tunnen, miten tytön vartalo alkaa kiemurrella allani tyydyttämättömän halunsa kourissa, ja hän nostaa pyllyään paremmin koholle tarjoten pilluaan pantavaksi, mutta en suo hänelle sitä, mitä hän toivoo.

Tytön käsi irtautuu pöydän pinnasta ja hakeutuu kohti jalkoväliä, kuin hän aikoisi itse sammuttaa siellä sykkivän polttavan halun, mutta en salli sitä, vaan tartun tytön ranteesta ja työnnän käden takaisin pulpetille. Nuoren naisen tussu on kastunut läpimäräksi kiihotettuani sitä kaikin tavoin ja pillusta tihkuva kosteus valuu jo hänen reisilleen. Onnistun estämään omaa ääntäni vapisemasta, kun puhuttelen häntä. Kiimaiseksi pikkulutkaksi käsiteltynä tyttö tottelee nopeasti, hypähtää pulpetille ja katsoo minuun silmät melkein lasittuneina kiihottuneisuudesta.

Tartun itse kiinni tytön polvista ja työnnän hänen reitensä haralleen niin, että hän joutuu nojautumaan taaksepäin pulpetilla tukea saadakseen. Samalla tyttö näkee ensimmäistä kertaa kullini, jota on jo hierottu härnäävästi vasten hänen pilluhuuliaan.

Isokokoinen ja paksu, jyhkeänä seisova mulkkuni ei ainakaan vähennä kiiltoa nuoren naisen silmissä. Pudottaudun polvilleni tytön eteen niin, että pääni on hänen jalkovälinsä tasalla ja kostea pilluvako aukenee aivan silmieni edessä hänen istuessaan pulpetilla jalat levällään.

Katselen hetken kostunutta nuorta mirriä. Sitten työnnän kasvoni suoraan tytön reisien väliin, kunnes suuni tavoittaa hennon häpykarvoituksen. Kieleni löytää kostuneen pimpin ja tuntuu lähes imeytyvän kiimaisena sykkivän pillun tiukkaan syleilyyn. Kasvot kuumankosteaan jalkoväliin hautautuneena alan nuolla häntä innokkaasti, himoiten nuoren tussun tuntua kieleni ympärille.

Tyttö voihkaisee, kun kielenkärkeni hieroo hänen herkimpiä alueitaan reisien välisessä kosteassa syvyydessä. Kuulen, miten hänen suustaan nousevat väkevät äänekkäät voihkaisut, samalla kun vartalo alkaa vavahdella ja lantio nytkähtelee rajusti.

Tuntuu uskomattoman kiihottavalta päästä nuolemaan kiimaisen teinitytön läpimärkää pillua. Neitokaisen tussu sykähtelee kieleni ympärillä. Hän työntää lantiotaan eteenpäin niin, että kasvoni painautuvat vasten häpyä. Tytön lantio nytkähtelee yhä rajummin ja voihkaisut muuttuvat hurmioituneeksi kiljaisuksi, kun nuolen hänelle lopultakin kaikenpeittävän orgasmin. Läpimärkä pilluvako sykkii vasten kasvojani orgasminsa pauloissa. Tyttö melkein putoaa pulpetilta ja jää sitten sen päälle voipuneena toipumaan.

Rintakehä kohoilee ja silmät ovat puoliummessa hänen nauttiessaan vielä tuon sisäisen räjähdyksensä haipuvasta jälkihehkusta. Mutta minäkin haluan nyt oman osani.

Annan hänen rauhoittua hetken, mutta kun tytön hengitys tasaantuu, tartun häntä kädestä ja ohjaan hänet määrätietoisesti opettajanpöydän luokse. Hän ojentaa varovaisesti hapuillen kätensä kohti jalkoväliäni, empii hetken ja koskettaa sitten sormenpäillään tutkivasti kulliani. Täyteen mittaansa kohonnut kivenkova sauva värähtää tytön sormien otteessa. Sitten hän nousee opettajanpöydälle ja ojentautuu selinmakuulle. Minä seuraan häntä halukkaana ja asetun tytön kutsuvasti levitettyjen jalkojen väliin.

Tyttö ähkäisee ensin melkein pelästyneen oloisesti, kun työnnän paksurunkoisen aikuisen miehen kaluni hänen reisiensä väliin märkään pilluvakoon, mutta äännähdys muuttuu saman tien kiihottuneiksi voihkaisuiksi. Upotan jäykän kaluni juurtaan myöten tytön jalkovälissä sykkivään tussuun, joka ottaa minut innokkaasti vastaan. Tytön pillu on uskomattoman tiukka ja tunnen, miten nuori liha puristuu sauvani ympärille, kun alan työnnellä sitä rytmikkäästi hänen jalkovälinsä syvyyksiin.

Nussin allani voihkivaa pikkupillua koko miehisellä voimallani. Tytön kynnet uppoavat selkääni ja raapivat minua, kun kullini kookas, paksu varsi työntyilee hänen vakoonsa. Tyttöhän on varsinainen villikissa, hän voihkii ja sähisee raivokkaasti pannessani häntä. Hento vartalo kiemurtelee nautinnosta kullini työntöjen tahdissa. Kuuman sään ja kiihkeän paneskelun johdosta vartalomme ovat pian yhtä hikisen liukasta, yhteen kietoutunutta parittelevaa lihaa.

.

Luomuilla ei ilmeisesti käy näin. Tunnen yhden luomutiukan joka on erikoinen herkku, mutta on siitä enempi huolestunut. Yleensä luomutiukat luulee pelkäksi kohteliaisuudeksi tai epäilee pelkäksi mielistelyksi jos heille mainitsee asiasta. Liekö joillakin kehujen kerjäämistä heikon itsetunnon vahvikkeeksi.

Ihan oma lukunsa on sitten kovin harvinaiset luomut oravap…t on tiukka iikkuu ja liikkuu erikoisella tavalla joita ei liene naima-iässä kovin montaa koko maassa.

Ymmärtääkseni perinnöllinen ominaisuus geeneissä. Luulin nuorena oravap… rumaksi haukkumanimeksi kunnes tapasin sellaisen. Muutaman kerran kun on haukuttu löysäksi, pahoinpidelty koska huono pano, kumppani haluton jne, niin kyllä sitä hiukkasen ällistyy kun joku sanoo että onpa sulla tiukka pillu. Pakkohan se on varmistella, että ootko nyt ihan tosissas?? Eikä ne kehut kellekään pahaa tee: Jos mies haukku naista löysäksi niin vika on miehessä.

Jos nainen on löysä laiskuuttaan niin silloin vika on naisessa. Lahnat on sitten vielä erikseen. Näissä jutuissa ei ole sijaa tasa-arvolle. Kuukautiskierron hetki jo vaikuttaa pillun tiukkuuteen. Samoin naisen kiihottumisen taso. Sanoisin, että jopa vuorokaudenaika tai tuulensuunta saattaa tehdä normilöysästä joskus aivan ällistyttävän kireän.

D Vasta herännyt nainen myös on aina mehukkaan paljon piukempi kuin sänkyyn aamiaispöydästä repäisty. Toisin sanoen, yhdellä ja samalla naisella voi jossain tilanteessa olla todella tiukka, toisessa vähemmän. I'm tight and I know D Kaikella sitä rehvastellaankin. I'm tight and I know it. Netissä nyt voi väittää kaikenlaista.

Ämpäri sulta kuitenkin löytyy. Tärkeitä ja paljastavia merkkejä on myös, käyttääkö luomu- tai lähiruokaa, horoskooppimerkki, harrastus väriterapiaan ja suhtautuminen new ageen, päänhierontaan ja napatanssiin. Sillä näppyläpojat ja muut palstan pillereitä syövät syrjäytyneet naista saavat. Rohkeesti kysyvät että "Anteeksi hei rouva, mutta onkos pimpukka kireä". Parasta jos kysymyksen vastaaja on vielä ulkkis.

Luuletteko oikeasti että sen päällepäin näkee. Ei sillä oo lantion leveyden kanssa mitään tekoa. Ex eukkoni oli leveälanteinen ja pyöreä perseinen, mutta pillu oli tosi tiukka. Ennen lasten tekoa kun pani takaapäin, virui pillun huulet torvelle kalun vartta pitkin useita senttejä ulos päin vetäessä. Eikä se niistä lapsista löystynyt, huulet tosin muotoutui uudelleen.

En kans tajua, miten muka ulkoapäin näkis D Olen itse leveälantioinen ja pyöreän takapuolen omaava nainen. Mulla on tosin kapeat ranteet ja pitkät sormet, mutta eihän se nyt kerro mtn. Olin tosin 3 vuotta sitten vielä anorektisen laiha ja nyt normaalipainoinen liikkuva nainen, mutta painon vaihtelut eivät vaikuta tiukkuuteen mitenkään!? Ei voi automaattisesti olettaa, että isompi nainen on löysä, haloo: D Niin ja kaikki miehet, ennen nykyistä poikaystäväänikin ovat aina kehuneet alapääni tiukkuutta ja kauneutta.

Yhden miehen kanssa seksi tosin oli kamalaa, koska hänellä oli todella iso kyrpä; meitä molempia sattui. Häntä sattui aluksi, kun ei ollut tarpeeksi märkä, mua koko ajan ja aina kun oltiin aktissa.

Tiukka pillu ei siis aina ole hyvä. No voi hellanlettas, onko ne kehuneet sun alapään tiukkuutta ja kauneutta? Sori, sua on kusetettu. D Koska mitäpä mies ei pilluntuskassaan ja panonhuumassaan naimalleen naiselle valehtelisi. P Mut ei ne pahuuttaan, ihan vaan miellyttääkseen ja varmistaakseen sun innokkuuden sillä hetkellä ja jatkossa.

Paremmalta se silti tuntuu kuulla, että ootpa ihana, kuin että haukuttaisiin. Ai niin, onko sua usein sanottu ihanaksi panomieheksi? Jep, mutta en mä silti kuvittele itestäni liikoja, kuten toi, jonka pimpsaa oli sanottu "tiukaksi ja kauniiksi".

Tämä oli selvästi jonkun pienimunasen vastaisku. Jos mielestäsi naisen pimpsa on liian löysä, sinun kannattaisi käydä peniksen suurennusleikkauksessa. Sen jälkeen tuntuu tiukalta. Jaahas, eli miehen vika taas vai?! Sun mielestä naisen löysyydestä ei varmaan sais edes puhua. Ei tiukkaa pillua ole edes olemassa! Heh, en voi sanoa, että omalle kohdallenikaan olisi koskaan osunut pillua, joka olisi ollut tiukka.

Lämpimiä, pehmeitä ja kosteita ne ovat ja hyvältä ovat tuntuneet, paitsi muutama löysä, jotka eivät ole oikesti enää tuntuneet juuri miltään.

Sitä tiukkuutta noista pimpoista saisi löytyä kyllä lisää keskimäärin ja sellaisen naisen kanssa voisi harkita jo seurusteluakin. Aasialaisilla on täysin saman kokoinen mitä maitonaamoilla. Ei sitä kyllä päältä päin näe, sen verran kokeneena miehenä voin sanoa sen suoraan.

Pieni, siro nainen voi olla todella väljä ja sit taas iso nainen mallia kuulantyöntäjä voi olla melkein yhtä tiukka kuin ensikertalainen. Fysiikka eli anatomia siinä ratkaisee ja tietysti sekin, onko kuinka liikunnallinen nainen.

Ja muutenkin ihmetyttää tuo logiikka, kuin voi käsistä nähdä, kuin pienipilluinen nainen on??? Eli sekin tuulesta temmattu juttu. Sinä naisia nähnytkään näppyläpaisenaama. Pieni nainen on tietysti yleensä tiukka. Tämän sanoo jo järkikin kaikille muille paitsi murkkuikää poteville. Juu baarista tarttui mukaan mukava nainen, joka oli n korkeintaan. Kerran panin hoikkaa ja kapea lantioista, se oli hyvä, mutta kerran panin kanssa lihavaa muijaa ja silläkin oli tiukka, ja ehkä paras panoni ikinä, joten vaikea kait sitä on sanoa..

Kyllä se varmaan suututtaa jos huomaa, että seksi naisen kanssa tuntuu kuin heiluttelisi kalua lämpimässä pesuvadissa. Kauhea vaivannäkö ja sitten huomaa, että runkkaaminenkin tuntuu paljon paremmalta. Kyllä tiukkuutta pitää löytyä naisesta! Pyöreäkin on hyvä Mulle sattui kerran yksi pari hotelliin samaan sänkyyn.. Nainen oli pyöreä mutta oli niin mahtava pillu että en moista ollut ikinä kokenut. Todella kostea ja tiukka.

Ei siinä kaun kestänyt kun satsi lensi Ja sen ukko katsoi vieressä ja myhäili vaan kun kehuin pillun tiukkuutta ja panin kuin hullu sitä ihanuutta;. Jumalauta, tässähän alkaa stondaa, kun tollasia juttuja lukee. Tiukka pilluinen kävelee sipakasti jalat liikkuu lähellä toisiaan.

Löysäpilluinen kävelee kuin sumo painija. Näkee myös pyöränsatulan mallista. Tiukkapilluisille käy normaali satula. Löysäpilluiset tarvitsevat taas erityisen leveän mallin, ettei se uppoa sisään kesken polkemisen: Kai se kuitenkin ottaa kuuliaisesti poskeen? Mutta tämä oli ennenvanhaan.

En tiä onko nyt värkit muuttuneet erilaisimmiksi? Isäni taas sanoi, että tiukkapilluisen naisen tietää kun on pitkät laihat sääret. Ja jos tasapuolisuuden nimissä haluaa eroittaa pitkäkyrpäisen miehen, niin sormien pituus.

Isäni meni armeijaan luv. Sitten lääkärintarkastus ja aina osui oikeaan kapteenin nimeämä suurikyrpäisin mies. Tämä oli lahden hennalassa. Ja sitten kapteini sanoi, että jos panee paljaalla ja sukupuolitautia naisella, niin kyrpä täytyy panon jälkeen pestä omalla kusella. Tappoi kait silloiset pöpöt vehkeestä. Ja tämä on totta. Ennen oli ennen, mutta nyt on nyt. Yhä useampi nainen pitää huolta fyysisestä terveydestään pc- jumpan avulla ja saa kaupanpäälliseksi haluamansa tiukkuuden.

Toisaalta näyttää myös kasvavan niiiden joukko jotka luovat täysin laimin pimppinsä huolenpidon, myös hygienian. No ei se kusi niitä pöpöjä tapa, mutta on muuten hyvää tavaraa pesuun, kun on melkein steriiliä. Samaa suositellaan kelle vaan nainnin jälkeen, niin miehille kuin naisille, jos ei ole vettä millä huuhtoa. Mulla on oikeasti pitkät sormet, mutta molo on noin cm pitkä seisokissa.

Vaikka no, jotkut väittää, että suomipoikien munan keskimitta olisi niinkin alhainen, kuin 13cm mikä kuullostaa aika alakanttiin. Niin siihenhän nähden mulla olis iso, mut en usko. Eikös isot huitele reilusti yli 20cm mitoissa? No, onhan sinulla jo mittaa huomattavasti. Joo, suomalaisten kikkeleiden keskimitta on n.

Harvalla on yli 20 senttisiä. Mutta olen naisilta kuullut, ettei se suurikaan aina hyvä ole. Rikkoo pielet helposti joka aiheuttaa verenvuotoa.

Tunsin muuten yhden kaverin jolla tosi mahtava pippelson, niin hänen vaimo kyllästyi sen isokokoisuuteen pidemmänpäälle ja otti uuden miehen jolla pienempi kalu. Että ison kalunkin vuoksi voi tulla ero.

Olen kait sitten käsittänyt väärin. Tosin aika moni on sanonut et mulla on just hyvänkokoinen, tekee hyvää eikä satu yhtään. Eikä näistä ole ollut kyllä väljiä naisia kovinkaan moni. Tosin ei ole sit mikään HK-lenkki tää mun väline, et paksuus on kait ihan sopiva sitten.. Otahan ne dementia lääkkeet. Et ole enää 50 vaan lähinnä seitkyt. Paksuushan se myös ratkaisee miltä keskijalka akan vitussa tuntuu.

Jokainen tiukka pillukin haluaa lopulta isoa ja paksua koloonsa. Mistäs sen tietää Mistähän helkkarista sen muuten nainen itsekään tietää, siis jos seksipartnereita ei ole ollut montaa eikä puoliso kommentoi asiaa siis ainakaan valita. Kai sen huomaisi jos niin väljä olisi ettei tunnu missään, mutta toisinpäin? Dildollahan tuota voi testailla. No ne on aika suurikokoisia, tarkoituksella varmaan. Suurta kaluahan ne tiukat kiimapillut halajaa. Pitkät sääret ja pieni joka suuntaan paitsi pituus keskitasoa.

Välilläjos on taukoa seksistä niin kyllä on tiukat paikat. Llysä ei ole ollutkaan mutta vaihtelee. Joillakin, kuten urheilijoilla on kireä kuin mikä. Urheilijalla on varmasti kireä vaikka olisi senttiä pitkä amazon.

Ei tästä tolkuttomasta keskustelusta kyl muuta kostu, ku et taas huomaa, et naiset on yhtä huolestuneita vitun väljyydestä kuin miehet kullin suuruudesta ja molemmat yrittää keksiä mahdollisimman loukkaavia sanoja toisistaan.

Kuitenkin miehet etsii naisia ja naiset miehiä. Jep, pari päivää ja 1 lukukertaa: D Lisää vaan naisten kommentteja kehiin! Itse omaan tiukan pillun. Olen ottanut tavaksi, mainita jossain vaiheessa etukäteen asiasta. On nimittäin tullut vastaan tilanne ettei mela tosiaan ole vaan mahtunut! Olen saanut ainoastaan positiivista palautetta tiukkuudesta. Tällöin mies totesi jo sormeillessaan: Sua ei ole pantu tarpeeksi isolla melalla.

Kyllä se ajan myötä löystyy. Kato sirot voi helpommin pitää sen karvalampi reuhkansa timmimpänä. Aasialaista voi tikata pari kymmentä senttisellä melalla vaikka kolmekymmentä vuotta ja se silti säilyy tiukkana. Sinä et samaan pysty mikäli usean ukon kanssa vehtaat. Mun kokemus on että kovilla urheilijoilla on AINA tiukka. Eli lihaksista ja rungosta ja reisistä ja pepusta tunnistaa kuka on urheilija tälläisellä on aina tiukka: Aasialainen ja treenattu naikkonen on takuvarmasti tiukka.

Siinä ei voi mennä vikaan. Jos ei ole tiukka, niin sitten on kirottu. On hienoa kun naisella on itsetunto kunnossa. Tapasin taannoin kaltaisesi avoimen naisen. Nainen kuiskasi korvaani, että on jo ihan valmis. Hämmennyin kai tilanteesta ja sain ankaran stondiksen. Asiaan päästyämme hän ohjasi sormeni reiälle. Hän oli todella aivan älyttömän tiukka, mutta osasi myös kivasti auttaa alkuun pääsyssä.

Tottakait leveäperseisellä isoluisella naisella on suuri pillu. Johan tuo sanontakin menee,että on synnyttäjän lanteet. Leveä perse kun on, niin ristiluut on sillon etäällä toisistaan ja fylleillä ei ole kauheasti tukea siinä enää, et menee helposti ämpäri hommiksi. Monella latinalla on nuo lanteet. Ei niiden brasilialaisten akkojen pillun väljyyttä siellä käyneet ole valitelleet.

Tietääkseni ristiluita os sacrum on ihmisellä vain yksi kappale. Anatomia kannattaa ensin olla hallussa ennen kuin alkaa teorioimaan sen pohjalle kummemmin. Silloin,kun nainen on viritetty siihen kuntoon,että ryhdytään seksin harrastukseen erittyy emättimeen limaa ja lihaksen löystyvät. Naisen saadessa orgasmin taas emättimen lihakset supistuvat.

Tiukalla tytöllä pimppi on tiukka alusta loppuun, kokemusta on. Ja joku toinen tollo vielä uskoo. Sun tyttösi ei ole saanut orgasmia, jos väitteesi on totta. Ja onko nauttinut muutenkaan, niin kaukana todellisuudesta tuo väite on. Ei todellakaan kenenkään kannattaisi uskoa sitä paskaa mitä täällä huvikseen kirjoitellaan. Ei enään niin kireä! Ei voi varmaan päätellä ulkonäön perusteella! Itselläni oli ennen todella kireä, voihkimme mieheni kanssa lähinnä kivusta seksin aikana, mutta olihan siinä oma viehätyksensä ; Nyt yhden synnytyksen jälkeen vartalo ei ole muuttunut, mutta alapää muuttunut.

Ei ole enään niin tiukka,mutta ei missään nimessä löysäkään, varmaan aika normaali nyt. Saan nykyään helpommin orgasmeja,mistähän lie se johtuu.. Ennen miehen piti tehdä paljon töitä sen eteen.. Pyydä sitä näyttämään ajokortti. Siitä saa lähes sataprosenttisen tunnistuksen.

Noin eri tapauksen kanssa en voi itseäni panomiesten joukkoon laskea ja siksi ehkä vastauskin on vajavainen. Venytä perkele niitä isoja häpyhuulia erilleen toisistaan ja hiplaa klitorista. Kiitos ja aamen, tässä kohti enkelikuoro laulaa hallelujaa ja asenteella. Aseta kätesi niin että se muodostaa C-kirjaimen.

Aseta se haarojen väliin niin, että peukalo tulee naisen sisälle ja sormet päälle. Peukalolla pystyt etsimään G-pistettä. Liikuta peukaloa emättimen etuseinässä kuin keinutuolissa keinuen. Paina samalla naisen alavatsaa, jotta emättimen yläseinämän herkät alueet laskeutuvat peukalon alle. Mun vaginaa ja keinutuolia ei ainakaan tule mainita samassa lauseessa. Liikuta sitä peukaloa kevyesti, mikäli haluat löytää sen G-pisteen.

Toi alavatsajuttu toimii kyllä, ainoa vaan, että siitä tuppaa tulla vähän pissahätä. Aseta molemmat kädet häpykukkulan päälle päällekäin. Alemman käden etu- ja keskisormi levittävät häpyhuulet, jolloin klitoris tulee esiin. Hiero sitä pyörivin liikkein ylemmän käden keskisormella.

Ton voi tehdä myös vaan yhdellä kädellä. Äläkä perkele pidä taukoja, siitä tulee vaan vihaseks. Hyväile nännejä, pussaile kaulaa, päläpälä. Kyllä sä tiedät miten sä saat sun naisen kiihottuneeseen tilaan toivottavasti. Se on nyt märkä. Tässä vaiheessa hipelöi sitä klitorista levittämällä häpyhuulet.

Suosittelen ympyränmuotoista liikettä vastapäivään. Ei sellaista hitonmoista hinkkaamista, vaan sormenpäällä kevyesti. Saat ihan itse valita mitä sormea käytät, kunhan se käy luontevasti. Kohta kuulet taas enkelikuoron taustalla. Siinä vaiheessa kun tuntuu aivan selittämättömän hyvältä, tunge se peukalo sinne vaginaan. Jos sun naisesi tykkää kevyestä liikkeestä, toteuta se kevyesti. Mikäli ei, toteuta liike vähän rajummin. Muista se etuseinä, naiset tykkää siitä.

Toteuta peukalo, häpyhuulten levitys ja klitoriksen hiplailu samaan aikaan. Kohta tullaan ja lujaa. Kari unohti myös mainita, että on hyvä kysyä petikumppanilta mistä hän pitää.

Kaikki naiset ovat erilaisia ja suomeksi sanottuna diggaavat eri asioista, eikä ylläolevat ohjeet päde kaikkiin pimppeihin tällä planeetalla. Ihan vinkkinä, että kaikki naiset eivät kostu erityisen hyvin, varsinkin vähän kypsemmällä iällä tähän voi itse kukin törmätä.

FUCK SEKSISEURANHAKU

HENAI PORNO SENSUAL

BULGARIAN GIRL SEX KOTIMAINEN PORNO

Äläkä perkele pidä taukoja, siitä tulee vaan vihaseks. Isoilla on ämpäri mikäli eivät treenaa. Kuvittele itse miltä tuntuisi chilinen harava vaginassa. Eikä se niistä lapsista löystynyt, huulet tosin muotoutui uudelleen. Ei siellä Malmössä pitäisi kovin kylmä olla. Jakorasian pitää treenata se taas kireäksi jos on kunnolla paukutettu. Jakorasioilla on aina löysä.

: Nuoren naisen pillu liukas pimppi

Siwa aukioloajat mikkeli live striptease Voisiko joku käydä kirjoittamassa sen taululle? Iso suu tiukka vittu, pieni suu iso vittu. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Ei sitä kyllä päältä päin näe, sen verran kokeneena miehenä voin sanoa sen suoraan. Naisen pillu on tiukka ja märkä.
Nuoren naisen pillu liukas pimppi 422
MAKSULLISTA SEURAA GIRL TO GIRL SEX VIDEO 333
ILMAINEN SEX CHAT PIMPPI SEX Sex shop vantaa striptease jyväskylä