Suomalaista naintia thai naiset suomessa

suomalaista naintia thai naiset suomessa

Mistä thandon eli amalia osaa arvioida Thai naisten iät? Itse kun en ole siinä vuosien saatossa onnistunut, kun kaikki Thai ladyt näyttävät ikäistään nuoremmilta. Toi ei pidä alkuunkaan paikkaansa! Thaikkunaiset näyttävät kyllä nuorelta nuorina länkkäriä silmissä, pieni koko hämää.

Nuoren kuuluukin näyttää nuorelta? Tarpeeksi kauan kun viettää aikaa Thaimaassa niin asiat valkenee, Ihan ensiksi alkaa erottamaan kuka on mies ja kuka nainen. Itse en tunne vetoa 14 vuotiaalta näyttäviä " naisia" kohtaan missään maassa. Ja totta että kun thai tulee länsimaiseen kulttuuriin ja ruokavalio ei ole enää pelkkää thairuokaa, niin pulskistuminen alkaa yllättävän nopeasti, joten antakaa niiden vaimojenne vaan syödä thaimaalaisia ruokia täällä suomessakin.

Miksi se naismaku tai naisihanne muuttuisi suomeen palattua? Kyllä täälläkin kuolaan lähinnä aasialaisten opiskelijatyttöjen perään, niitähän näkyy täälläkin nykyään jo kiitettävän paljon.

Ole nyt tarkkana, aasialainen opiskelija tyttö joka näyttää 12 vuotiaalta voi oikeastikkin olla suomeen avioliiton myötä muuttanut aasialainen 12vuotias ala-astetta käyv? Tuollaiset Lopeta Provoilu nimimerkit ovat kaikkein pahimpia, heillä ei ole pienintäkään ymmärrystä kumppaninsa iästä.

Henkilöllisyystodistukset ovat olemassa Thaimaassakin sekä passit. Hotelliit ovat hyvin tarkkoja henkkareiden aitoudesta ja väärennös on rikos Thaimaassakin.

Väärillä papereilla Thaimaasta pois pääseminen on käytännössä sula mahdottomuus. Jokainen aikuinen ihminen saa valita aikuisen kumppaninsa itse. Sille ei voi laki eikä sivulliset ihmiset yhtään mitään. Kuinka monen aikuisen miehen naisihanne aidosti on keski-ikäinen 80 kiloinen polkkatukkainen hapannaama Skandinaviasta? Eiköhän siinä ole kyse vain tavoista tai olosuhteiden pakosta jos sellaisen kanssa joutuu elämään.

Usein kyse on siitä että alistetut miehet ovat menettäneet itsetuntonsa suomihirmun painostuksessa eivätkä usko enää siihen että voisivat saada vielä nuoren iloisen kumppanin. Minä tein valintani ja otin sellaisen nuoren, iloisen, kauniin ja hoikan kumppanin. Odotan joka päivä että pääsen töistä kotiin hänen luokseen. Ennenvanhaan toivoin joka päivä ettei se laardilissu olisi kotona kun tulen kotiin että olisi saanut olla hetken rauhassa.

Karavaani kulkee ja koirat haukkuu. Hyviä ihmissuhteita vaan kaikille sekä Suomessa että Thaimaassa! Laardilissu venttas sua kotiin joka päivä, nuori, iloinen, kaunis ja hoikka ei välitä vaikka työmatkasi vähän kestääkin. Katsoppa vaikka peiliin ja myönnä totuus itsellesi. Ilmeisesti olet aina kyttäilemässä noilla koulun nurkilla aasialaisia neitokaisia.

Taidat olla sama tyyppi joka täällä kehuskelee kyttäilevänsä aasialaisten kauppojen ja liikkeiden edessä, että saisit kantaa jonkun naisen kauppakassit kotiin.

Sama mies ja sama pervo? Kuinka aloittaja tiesi tytön olevan sen 22 vuotias. Taisi kirjoittaa omakohtaisen kokemuksen. Itse en ole vuosien Thaimaan matkailuaikana kovinkaan usein veikannut tytön ikää oikein. Näyttävät nuoremmille kuin ovat, siis aivan päinvastoin kuin Suomessa jossa jo 18 vuotias näyttää 30 vuotiaalle kun eivät näm suomalaiset osaa meikatakaan.

Jos sinä et osaa veikata ihmisten ikää ulkonäöstä. Lisää Thaimaan matkoja sinulle lerppa kulhi niin huomaat kuinka silmäsi kehittyy. No parin viikon kuluttua alkaa vasta 26 kuukauden mittainen reissu.

Enkä mä sinne mene ikiä viekkaamaan vaan ihan muuta tekemään. Baareihin ei pääse alle 18v duuniin ja se riittää mulla. Oletko suuri sionisti vai mitä nickisi tarkoittaa??? Suomessa kuitenkin alle 30vuotias joutuu kaupassa kysyttäessä todistamaan olevansa yli 18??? Vai vielä ovat vanhan näköisiä? Pattayalla miespuoliset sikaamaliat ovat olleet maksupukilla jo lähtien. Entä Suomessa Lapin amaliat natsien panopuina jo luvulla.

Esi vanhempamme olivat peikkoja ja menninkäisiä vieläpä kovin sisäsiittoisia sellaisia. Huomaahan sen kyllä nykyisten kansalaistemme ulkonäöstäkin. Entä Thaimaassa ja muissa Aasian maissa sitä pimperoa on myyty jo luvulta lähtien, maattu jenkkisotilaiden kanssa ja muidenkin tunkeutujamaiden miesten kanssa ja kaikkien kaksilahkeisten valkolaisten kanssa.

Aasian maiden naiset ovat erittäin hyvin kunnostautuneet tossa pimeron myynnissä varsinkin Thaimaassa. Maailman vanhin ammatti alkoi muka Thaimaasta? Ei ole ihme että huorina pidetään. Eiköhän joka maailman kolkassa maksullisia naisia löydy. Saksalaiset oli tosi hyviä ihmisiä luvulla.

Onko historian tunneilla nukuttu? Kaikkien toiminnan miesten kauhistus on huomata lepäävänsä siiderivalaan päällä. Päällä ei tahdo pysyä kun liukuu sieltä alas. Takaapäin ei taas yletä kun on kauheat läskipakarat estämässä. Pakarat kun levittää niin näky on niin järkyttävä että pakko on kovankin jätkän perääntyä. Tasavaltamme presidentillä on 31 vuotta nuorempi kaunis hyväkuntoinen vaimo ja onnea siitä hänelle. Keskimäärin ikäerot Pattayalla miesten ja naisten välillä on vuotta.

On harvinaista nähdä eläkeläisen käsikynkässä alle kolmekymppistä ja jos näkeekin niin onnea vaan hänelle hienosta valinnasta. Tytöt etsivät nimenomaan vanhempia miehiä koska he ovat leppoisia, rauhallisia ja juoksunsa juosseet, eivät huijaa eivätkä rynkytä koko yötä raivopäisenä. Bodarimiehet ovat vähiten suosittuja thaityttöjen keskuudessa koska ovat hormonihirviön ja väkivaltaisen maineessa eikä varmaankaan suotta. Itse kärsin siitä asiasta että olen muskelimies. Vaikka olen leppoisa kuin nallekarhu niin kaikki tytöt, varsinkaan nuoret, eivät näe kuoren alle.

Vanhemmat sotaratsut useimmiten tykkäväät. Lakkaa reenaamasta, kärsimyksesi häviää yllättävän nopeasti. Mutta tossahan juuri sanot, että tytöt ettii vanhempia miehiä, kun eivät rynkytä raivopäisenä koko yötä. Eli siis tytöt etsivät vanhoja ukkoja ettei tarvitse rynkyttää ja saavat nauttia ukon rahoista ilman vastapalvelusta. Toivovat vain että ukko heittää hengen mah. Presidentillämme on aikuinen nainen vaimona ja vielä fiksukin, mutta näistä thaimaan apinoista ei voi puhua samana päivänä.

Äo varmaan siellä jossain 70 nurkilla. Eikä totuutta voi milläänlailla peittää, että suomikarjut käyvät panemassa alaikäisiä Thaimaassa. Bodarimiehet ovat kyllä aika vastenmielisiä missä vaan.

En lähtisi kehuskelemaan presidentin "aikuisen vaimon" fiksuudella saati sitten älykkyydellä. Tietenkin jos tarkoitat fiksuudella sitä että tekee niinkuin käsketään olet oikeassa. Niitä älykkäimpiä presidentin puolisoja ei viedä katselemaan eläintarhoja siksi aikaa kun oikeasti fiksut ihmiset keskustelevat.

Keskinkertainen, hissukka edustusvaimo, ei muuta. Eihän se mikään poliitikko olekaan, presidentin vaimo jonka tehtävänä on edustaa. Ei ole kuitenkaan mikään joka jätkän panopuu kuten thaimaan pikku lumput. Niin ja kaikki Thaimaan riispeltojen apinanaamat ovat sitten korkeastikoulutettuja insinöörejä ja yritysjohtajia;- Muuten vain hengailevat go-go- baareissa ja kaduilla kun ei oikein muuta tekemistä ole.

Toistan, keskinkertainen lukion käynyt tyttö, joka tykkää itseään huomattavasti vanhemmista miehistä. Eli ei kovin korkeasti koulutettu. Veikkaan että antaa Saulille myös persettä silloin kun Sauli haluaa. Vaikea kuvitella että olisi itse aktiivinen aloitteen tekijä sänkyhommissa. Tämä on minun saamani kuva kyseisestä naisesta. Sun näkemäsi Thaimaa on pelkkää seksiä ja gogo juttua. Vertaat Pressan vaimoa thaimaalaisiin seksityöntekijöihin?? Vertaa Pressan vaimoa Kuninkaan vaimoon niin saat jonkinnäköisen käsityksen edustavasta ihmisestä.

Joku riisipellolla työskentelevä huoran alku edustava? Onhan se varmaan sun mielestä kun sponssaat niitä koko omaisuudellasi. Kun tollaset tolvanat niitä sponssailee niin ei tarvitse itse mennä opiskelemaan koskaan itselleen ammattia vaan annetaan sunkaltaisten idioottien kustantaa koko elämän ajan kakaroita myöten.

Nyt pitäs sit alkaa pressan vaimoa vertailee kuninkaan vaimoon?! Mä sponssaan mitä mä sponssaan, sopi se sulle tai ei. Oletko oikeasti sitä mieltä että Jennille ei ole mitään taloudellista hyötyä yli 30 vuotta vanhemman miehensä virasta? Kun joku vanha äijä sponssaa, ei naisen tarvi olla muutakun edustavan näköinen. Oli kyseessä sitten lukion käynyt pressan nuori morsian tai peruskoulun käynyt riisin viljelijä.

Eikö se näin mene? Suomalainen missi kun alkaa seurustelemaan NHL kiekkoilijan kanssa, niin kyllähän siihen on joku muukin syy kun se, että kaveri käyttää niin ihanan väristä erkkaa lavassaan? Lapsen kasvoiset autoilijat ovat myös suosittuja mallien poikaystäviä, eikä ainoa syy voi olla se, että he näyttävät niin miehekkäiltä?

Veikkaan että muutama kiekkoilija ja autoilija elelisi ihan erinäköisten mimmien seurassa jos vuosiansiot olisivat 30 e. Sitä vaan että ei se sponsoroitu ja taloudellisesti vakaa elämä ainoastaan Thaimaalaisia naisia kiehdo? En ole varma, mutta saattaapi Sauli sanoa appiukolle kun yhdessä saunovat notta " poika haeppas löylyvettä" Höh juoksuttaa nuorempiaan?

Kyllähän sitä tälläkin hetkellä joudun vaimon tytön yliopisto maksut makselemaan. Mutta opiskelun jälkeen tytöllä on parempi ammatti kun mihin "jomikullah" on ikinä pystynyt Suomessa jossa opiskelu ei ole rahasta kiinni ja kaikilla samat mahdollisuudet. Onhan se nyt tälläisessä maassa aika noloa olla pelkkä laitossiivooja tai lähihoitaja kun kaikki on pelkästä omasta tahdosta kiinni?

Onhan se totta että heti yliopiston jälkeen ollaan valmiit työelämään, kun sitä työkokemustakin on kertynyt: Niitäkin tarvitaan samalla tavalla kuin muutakin osaamista. Olet niitä vanhan kansan kasvatteja, jotka kehuskelevat rahoillaan ja ammateillaan. Voihan se sinunkin vaimon tyttö ellei persettään halua jakaa turisteille, joutua siivoilemaan tai hankkimaan vaikka jonkun muun ammatin yliopistokoulutuksen lisäksi. Suomessahan noita thaiämmiä onkin siivoilemassa aika paljon, hyvin pysyy harja kädessä.

Yliopistosta valmistumisen jälkeenkö teidän suvussa on ollut tapana hankkia työkokemusta muutama vuosi ennen töihin menoa?? No se on teidän tyylinne.?

Tietääkö sukusi edes mikä yliopisto on, ja mitä siellä tehdään? Pysyy se harja kantasuomalaisten ämmienkin kädessä, joilla ei annetusta mahdollisuudesta huolimatta ole ollut älyllisiä mahdollisuuksia kouluttautua parempaan ammattiin. Kannattaisi tarkistaa arvojaan, jos oikeasti pitää suomalaisia naisia jotenkin parempina tai älykkäämpinä kun ulkomaalaisia?

Thaimaassa yliopiston käynyt ihminen yleensä työllistyy koulutustaan vastaavaan työhön, ei siellä joudu pyöriin työttömänä ja käydä laitossiivooja kurssia lisäksi, että olisi päivisin jotain muutakin tekemistä kun annostella masennuslääkkeitä dosettiinsa ettei tapa itseään masennuksen takia. Suomalainen nainen on kyllä viisas. Nämä miehethän ovat juuri niitä piilopervoja ja jotkut homoja, jotka eivät Suomessa ollessaan saa vapaasti rällästää.

Thaimaa on maa, jossa saa toteuttaa kaikki seksifantasiansa: Niin kuin joku sanoikin Thaimaa on taivas. Laitapas tutkimus- ja tilastotietoa tuosta kommentistasi. Pattayalla käy samat turistit kuin muuallakin.

Piparia saa kaikkialla maailmassa, rahalla ja ilman. Noin 35 maata kolunneena työn ja vapaa-ajan tiimoilla pitääpäs oikein miettiä olenko jäänyt jossakin maassa tai lomakohteessa ilman Budapestissä en mennyt huippuluokan tyttöbaarissa yläkertaan kun tyttöjen kanssa neuvottelelut alkoi tuhannesta eurosta ylöspäin. Oli upeita naisia kylläkin mutta rajansa kaikella.

Bisse maksoi 40e samassa mestassa. Ranskassa oli vuosia töissä ja aina oli uusi tyttöystävä kun entiseen tympääntyi. Intiassa piparia oli niin paljon tarjolla että olisin voinut ryhtyä kokopäivätoimiseksi panomieheksi. Saudeissa piti olla tarkkana kenen kanssa lähtee ja piti olla suosituksia.

Espanja on varsin miellyttävä maa myöskin ja senoritat kuumaverisiä. Venäjällä nuoret naiset tunkivat kilvan tyttöystäväksi ja erään nymfomaani- yleisurheilijan kanssa asusteltiinkin melkein vuosi saman katon alla.

Hinta-laatu-suhde on kuitenkin paras Thaimaassa ja Pattayalla maailman paras tarjonta. Suomalaisiin naisiin kyllästyi jo tuossa kymmenisen vuotta sitten. Ei jaksa vaan esittää että tykkää jotta saisi pesää kun sitä saa parempaa muualta muutenkin. Viimeisin suomiexäni ja suomalainen tyttöystäväni ovat paljon pervompia kuin minä.

Piti olla kaikki maailman vehkeet, keinut, kahleet, perstulpat ja räpättimet sun muut. Sinä nimimerkki "panomiehenparatiisi" varmaankin olet sellainen "KallePäätalo" seksin ystävä jossa painellaan pimeässä vällyn alle vaimon viereen ja kiroillaan ja ähelletään 15 sekuntia ja sitten pyydellään anteeksi.

Tai olisit sellainen jos sinulla olisi nainen ja jos sinulla seisoisi mutta kun sinulle ei ole eikä seiso. Ei tarvitse laittaa tilastotiedettä, koska itse juuri ilmoittauduit olevasi sellainen. Tuskin onkaan mitään tilastoa tehty teidän pervoiluistanne. Thaimaassa käy juuri kaltaisiasi pukkeja, jotka naivat alaikäisiä ja kaikkea mikä vastaan tulee. Tuskin te siellä ikää paljoa kyselette kännipäisäänne ja tuskin ne kertoo omaa ikäänsä oikeasti. Hae itse tietosi, on paljon kirjoitettu juuttuja miesten seksimatkailusta Thaimaaseen ja muusta siihen liittyvästä.

Muuten aika huvittavaa ja samalla oksettavaa, että sinun oli pakko saada avautua seksimatkoistasi, oli niin sanotusti vähäjärkisen touhua, joka panoillaan kehuskelee. Sen verran vielä, että onhan se toisesta päästä pois, jos toisella päällä eli tapauksessanne mulkulla vain ajattelee. Monissa tapauksissa ne eivät oikein käy käsikynkkää järki ja himot. Minulla on molemmat päät ihan kunnossa. Selibaattia tässä viettelen jo toista vuotta käyttääkseni sen ajan muuhun kehitykseen.

Lopettelen selibaatin hyvin radikaalisti tuossa jonkun viikon jälkeen. Ihan hyvää on tehnyt muuten mutta minusta on johtajana tullut kuulema vielä mulkumpi kuin ennen. Tuskin olet mikään pomo, ihan tavis täystomppeli jolla aivot mulkussa. En mikään iso pomo. Parisataa ihmistä töissä ja välillisesti toinen mokoma.

Rahaa on kuitenkin enemmän kuin sinun koko suvullasi viimeisen sadan vuoden aikana. Tuota ñ -kirjainta ainakin Filippiineillä kutsutaan NJ -kirjaimeksi. Samalla näppäimellä mutta ilman AltGr: Vai joku pomo, ei mene läpi. Huomaa minkä tasoinen mies on kyseessä.

Ensin kehuskelee panoillaan ja sitten rahoillaan ja miten "mulkku" on pomona. Noinhan se menee kun henkistä kapasiteettiä ei riitä. Hänen kirjoitukset sisältävät vähän, mutta riittävästi asiaa, joiden perusteella voinee sanoa, että siinä on prototyyppi kokovartalokyrpä-äijästä.

Hyi hitto, mikä omakehu ja paskanjauhaja Näitä kokovartalokyrpiä taitaa pattijoella löytyä enemmänkin. Mielestäni nämä kokovartalofallokset jotka täällä palstalla mekastavat ovat ihan supi suomalaista kantaväestöä?

Näitä juttuja täältä lueskelin ja huomasin muutaman katkeran kirjoituksen suomalaisesta joka myi vaimonsa kanssa lihapiirakoita Pattayalla.

Oli kuulemma ahne mies. Halusi tehdä voittoa myymillään tuotteilla? Eihän sellainen käy suomalaisen järkeen, että euron ollessa alhaalla joku suomalainen myy maamiehilleen piirakoi samalla hinnalla kun mitä suomessa maksaa??

Ostetaan e lennot ja maksetaan 1kk huoneesta samanverran. Me ollaan hieno ja ystävällinen kansa ja kateutta täällä ei tunneta. Lisätään kademielille vielä vettä myllyyn että on kauniita ja nuoria morsiamia tuolla mainitulla leipurilla. Kuka muu kuin juntti suomalainen menee syömään jonnekin muuhun maahan lihapiirakoita, ei voi olla totta.

On kait siellä suomibaareissa sitten lihapulliakin ja perunamuusia. Suomalaisille ei usein jää mitään kun ne viedään kaikki käsistä.

Meinaatko että joku syö lihapiirakoita kuukauden 24 tuntia vuorokaudessa vitun imbesilli? Voi jumankauta näiden palstan amalioiden logiikkaa Jos joku kertoo että suomiexänsä tykkäsi härveleistä ja seksileluista niin sekin menee suomimiehen piikkiin "pervoiluna" Suomalainen perverssimies on varmaan syynä myös holokaustiin, ilmastonmuutokseen, tsunameihin ja tulivuorenpurkauksiin sekä Krimin niemimaan tilanteeseen?

Ai olet imbesilli, no hei vaan imbesilli. Kukaan lomallaan syö mitään lihapiirakoita, niitä syö vain suomijuntit, jotkut eivät muuta syökkään sen kuukauden ajan. Anton Bourdan ohjelmassa, kun oli Suomessa, söi lihapiirakoita, sanoi ettei ole paskempaa ruokaa syönyt ja eihän se edes ole mitään ruokaa. Jatka niiden idioottimaisten kokkiohjelmien töllöttämistä vaan ja jätä keskustelut muille kiitos. Anton Bourdan on vanha homo joka ei tiedä ruoasta eikä naisista mitään.

Sehän tässä itselläkin vikana kun on nelikymppinen hyväkuntonen mies normaalia enempi pattia ja tatskaa, Meinaa pienet nuoret tyttöset vähän arastella, papparaiseten matkaan tuntuvat mieluummin lähtevän ennen kuin tutustuvat kunnollisiin käytöstapoihini.

Thai naiset tietävät nämä hormoniukot aika hyvinkin, toiset panee kokoajan, toisilla ei edes seiso ja äityvät väkivaltaisiksi. Turvallisuuttaan tytöt ajattelevat, tietävät että muskelimiesten mieli voi muuttua arvaamatta ja ilman mitään syytä hyvinkin dramaattisesti. Kyllä ne tytöt on muskeli miehiä ennenkin nähneet, ja muskelimiehet ovat itse maineensa luoneet. Varovaisuus on tietty viisautta. Isoissa pojissakin on eroja. Kyllä kun jaksaa panostaa ja tutustua niin sitten he tietävät kuka on millainen ja kuka turvallinen ja kuka ei.

Joskus siitä koosta on karkoitusmielessä hyötyäkin. Latviassa kävi kerran niin että eräs maksullinen nainen tyrkytti seuraansa varsin aggressiivisesti hokien tyyliin että "what a fuck are you doing here if you dont buy me a drink? Heitin takin kaverin syliin ja sanoin tyrkylle hieman tiukkaan sävyyn että "okay honey you can be mine tonight" Tyrkkis katsoi hölmistyneenä ja kysyi "why you so big" ja ei näkynyt enää.

Otin baarista sellaisen mukavan nuoremman blondin sitten ja häntä ei pelottanut lainkaan. Se on sitten eriasia kuka viitsii panostaa pari kolme viikkoa muskeliukkoon huomatakseen, loman viimeisenä päivänä että tämä on hermoheikko latvakakkonen jolta jää tili saamatta?

Eiköhän se ole toisinpäin. Nykyään bodareilla on superterveet elämäntavat eivätkä ne örvellä kännissä sillä lailla kuin itsestään huolehtimattomat. Itsestään huolehtiminen tarkoittaa myös talousasioista huolehtimista. Mistähän tuo kuvitelma thaityttöjen poikamaisuudesta on syntynyt? Toisaalta, suomalaisia naisiahan on jo pitkään kutsuttu miesmäisiksi http: Kolmevitonenkin thaityttö on edelleen tyttömäinen. Minulla on tällä hetkellä 39v thainainen tyttöystävänä ja hän on leikkisä kuin teinityttö ja vartalo on timmi, kunnon lantio, terhakat tisulit, kiiltävä musta tukka lantiolle saakka ja samanlaiset huulet kuin Rihannalla.

Painoa 47 kiloa ja pituutta cm. Suomalainen arvioisi hänen iäkseen tuollaisen 29v about. Huolehtii kauneudestaan tuollaisen 2 tuntia päivässä. Rasvoja ja meikkejä kuluu urakalla mutta kyllähän siinä sitten silmä lepää eikä jalkojenkaan välistä löydy sinne kuulumattomia karvalakkeja eikä ole ylimääräisiä tuoksuja. Thainaisia poikamaisiksi haukkuvat suomimiehet puolustavat vain alitajuisesti omaa suomiporsaan valintaansa etteivät silmät aukene todellisuuteen. Kateudesta se hevonenkin potkii.

Eihän sellaista voikaan sanoa naiseksi, 47 kiloinen poikalapsi, joka jäänyt lapsen asteelle. Sehän vähän on kuin olisi lapsen kanssa. Huolehtii kaksi tuntia päivässä kauneudestaan. On aikaa kun ei tarvitse muuta tehdä elämässään. Jos tekisi töitä aamu seitsämästä ilta seitsämään niin ei aikaa jää enää kauneudenhoitoon, kun pitää kotona tehdä muutakin.

Vai puunaa alapäätäänkin niin että ei muita hajuja ole. Parhaat naurut sain kyllä tälle päivälle. Oliko sinulla ikää 20v vai 75v.

Niin lapsellista tekstiä, että ei ihme että joku heitukka haettu kehitysmaasta. Jopas tulee itkunsekaista vuodatusta joltatki rasistiselta suomivalaalta taikka impotentilta kotirunkkarilta. Säälin saa ilmaiseksi mutta kateus pitää ansaita. Käytiin viime kesänä ainoan kerran yhdessä Suomessa Dangin kanssa ja hän sai tavallisessa ruokamarketissa jo stalkkaajia peräänsä, on nimittäin sen verran näyttävä nainen. Sinähän possu saat stalkkaajaksi vain vartijan joka miettii oletko oikeasti niin lihava vai täynnä varastettua tavaraa.

Oli kaverit ja velipoikakin aika hiljaista poikaa ja moni kysyi että "mistä noita saa hei ihan oikeesti". Yksi kaverini sanoi myöhemmin että "vittu mä meinasin tulla housuun jo siitä kun Dang katsoi silmiin" Sinua porsasta kun katsoo minne vaan niin tulee kyyneleet silmiin ja pitää soittaa Green Peacen Pelastakaa Valaat- ryhmä paikalle kun haukot henkeäsi jo uhkaavan näköisesti. Tänään karvan yli 30 lämmintä ja Dang on valmistellut kaksoissiskonsa identtiset kanssa illallista ja anoppi on tulossa syömään myös.

Pikku pulahdus altaassa, suihku ja sitten eiköhän ala olla illallinen pöydässä! Mites siellä sinulla syylänaamalla? Jokos olet tilannut vitosen pizzan joltakin Ibrahimilta vai vietkö tyhjiä siideripulloja kauppaan ja ostat sieltä sipsejä ja suklaata? Älä nyt pentu viitsi. Minäkin nauroin ääneen, sain päivän parhaat naurut kun luin vuodatuksesi jostain takahikiältä. Taidat itse vain runkkailla siellä omassa poterossasi kun jotain puoliapinoita Ding Dongeja esiintyy alasti YouTubessa.

Olet sama vanha provoilija palstalla ja et ole Helsinkiä kauempana koskaan käynyt. Nytkin housut märkänä istut koneesi äärellä runkkaamassa. Aurinko paistaa ja kuntokin on vallan mainio! Mites siellä Korppoon kunnantalolla menee? Poskiontelotulehdusten luvatussa maassa ei varmaan kummoisasti kun siellä se lamakin?

Noh, ei muuta kuin veitikka kouraan ja sitten naputtelet muutaman katkeran rivin kyynel silmäkulmassa. Minä poika painelen lenkille ja sitten onkin pienten jatkounien paikka aamu-unisen kultani vieressä. Voit lohdutella itseäsi hokemalla itsellesi että "ei kukaan matkusta ja kenelläkään ei ole naista ja kenelläkään ei ole kivaa" ja sitten jatkat villiä tumputusta kunnes käteen sattuu.

Huomenta vaan tuhkamuna ja apinahuorasi. Onko apina saanut jo aamubanaaninsa ja oletko jo kaivanut kaikki kirput sen karvoista. Paskat sinä missään Thaimaassa ole. Olet juuri herännyt päiväuniltasi ja taas alkoi runkkaaminen. Siivooko äitee jälkesi vai itse. Illallinen, aamulenkki, nopea uinti Thaimaa varmaan sitten luetaan sellaiseksi? Masennuslääkkeet,työttömyys, perhesurmat, itsemurhat ja syrjäytyminenkö tekevät Suomesta hyvinvointivaltion?

Niin se vaan näyttää olevan. Ei tää minunkaan morsian ainakaan minun mielestä kamalan poikamainen ole. Olipas tytöllä kultakoruja paljon.

Taitaa olla monta sponsoria. Opiskelijatyttö vielä niin ei hirveästi sitä omaa rahaa ole. Todellakin jotain unohtumatonta, kun sinne Thaimaahan jälleen lähden. Monet mieluisat tyttöset jo odottavat tuloani. Minähän olen vain reilu kuusikymppinen herrasmies, jolla on monia viehättäviä neitosia siellä odottamassa.

Vanhin on toki jo yli kolmekymppinen ja hieman toisinaan mietinkin, vaihtaisinko hänet seuraavaksi nuorempaan. Nuorin on juurikin täyttänyt kuusitoista ja opiskelee lukiossa.

Varsin kiihkeä tapaus tämä nuorempi, jatkuvasti lähettelee viestejä ja intiimejä kuviaan, odotellen hetkeä, jolloin tapaamme kahdestaan. Minua ei lainkaan vaivaa tuo pieni ikäeromme, eikä hänkään asiasta tunnu olevan moksiskaan. Hienoa lähteä lomailemaan Thaimaahan, tietäen, että siellä odottavat lämpimät sylit ja kiihkeät sydämet! Tosi kateelliseksi tulin onnen-matkaajalle!

Voisitko ottaa völjyyn, raha ei ole este. Minä kans, sanoi pikkusonni Thaimaa on hieno paikka ja tytöt mukavia. Eikä se mitään hyväksikäyttöä ole, ja jos on niin hyväksikäyttö on sitten molemminpuolista. Tytöt siellä ovat paljon fiksumpia ja valveentuneempia nykyään kuin takavuosina.

Kaikilla tytöillä on nykyään älypuhelimet ja kaikki ovat somessa ja Facebookissa. Myös englanti sujuu nykyään nuoriltakin tytöiltä paljon paremmin kuin takavuosina kiitos paremman koulutuksen, kaikkihan sielläkin nykyään käyvät peruskoulun.

Ei nykytytöt siellä enää ole mitään hyväksikäytettäviä orjia, vaan ihan normaaleja täysin nykyajassa kiinni olevia tyttöjä, jotka kyllä tietävät mitä tekevät. Sitähän kutsutaan maailman vanhimmaksi ammatiksi, eikös totta? Suomessa liki jokainen parisuhde tai naimakauppa perustuu siihen että nainen saa siitä turvan tulevaisuudelle. Liki jokainen pikapano suomalaisen baarilorton kanssa perustuu siihen että se nainen saa ilmaisen illan. Avioerot Suomessa perustuu siihen että nainen saa lapset ja puolet miehen omaisuudesta kun sitä omaa omaisuutta ei useinkaan tuppaa olemaan koska ollaan niin kotiäitiä tai taiteellisia ihmisiä jotka eivät arvosta rahaa ennekuin avioerossa.

Suominainen pettää jokaisen tilaisuuden tullen koska kokee että mies ei arvosta enää vaikka laardisika on mielestään uhrannut ulkonäkönsä tälle miehelleen ja 30 raskauskiloa ei lähde siksi viidessäkään vuodessa mutta tätä mies ei hänen mielestään ymmärrä. Onneksi Facebookissa odottaa joku "Höde" joka on ollut vaimoon ihastunut kouluaikoina ja ei ole saanut pesää armeijan jälkeen. Noh, laardipossu kokee tämän romanttisena kokemuksena ja painelee Höden kanssa johonkin kälyiseen motelliin viettämään laatuaikaa.

Kukaan ei ole niin halpa huora kuin suomivaimo. Eräs juntti suomimies tuttuni kertoi ettei jätä vaimoaan siksi kun saa siltä piparia ilmaiseksi ja vertasi sitä siihen mitä se tulisi maksamaan jos hän kävisi joka kerta ns maksullisissa.

Sellaisia ne teidän miehet on jotka elätte niissä romanttisissa illuusioissa vihkiraamattu kirjahyllyssä. Lainaan Clint Eastwoodia tähän: Antakaa toisille mahdollisuus elää kuten haluavat ja antakaa heille mahdollisuus olla onnellinen". Elä hyvä mies ihan kuin haluat, mutta maailman vanhin ammatti ei vaan ole ihan ns. Itse olen hyvin kouluttautunut ja omaisuuteni ilman miestä hankkinut, en kenenkään siivellä eläjä enkä ostettavissa.

Ennen avioliittoa tehtiin mieheni kanssa avioehto, koska molemmilla omaisuutta, niin eipä tarvitse mahdollisen eron tullessa tapella omaisuudesta. Sinä vaikutat kovin katkeralta, veikö mamu vaimosi, vai. Hyvää elämää sinulle, oli tarinasi mikä hyvänsä. Kirjoititko tuon ihan vakavissasi kieli keskellä suuta? Apua, että suomalaiset miehet osaavat olla tyhmiä. Vai on ihan peruskoulunkäyneitä kaikki ja kaikilla älypuhelimet ja somessa ja pääsevät faceen.

Sehän se mittari onkin mitä parhain. Meillä jopa pienillä lapsilla on älypuhelimet, joten Ovatko ne olleet vielä nykyistäkin tyhmempiä joskus? Ja tytöt eivät ole hyväksikäytettäviä orjia, onko joku sanonut niin? Nyt ovat sitten niin valveutuneita ja tietävät mitä tekevät. Nykyajassa kiinni olevia tyttöjä ja tietävät mitä tekevät, juuh. Takuulla ovat kun on kaikki facet ja somet. Sorry, tämä teksti on pakko tallentaa, en voi muuta kuin nauraa mikä ajatuksenjuoksu jollain voi olla.

Olet ilmeisesti joku vanha pässi, joka siellä on käynyt iät ja ajat hässimässä alkuasukasnaisia ja nyt hokannut naisissa huomattavan kehityksen. Historiallisesti se on normaalimpaa elämää ja Islamilaisessa maailmassa nainen on kotiorjan asemassa joten siihen verrattuna mikä tahansa asema naiselle on parempi.

Monenlaisia tarinoita on tietenkin olemassa enkä epäile omaasi. Siltikin myös niillä thaitytöillä on vapaus valita mitä tekevät. Thai on suomen kielellä vapaa. Katkeraa ei minusta saa tekemälläkään vaikka kerran tuli petetyksi. Itse en ole pettänyt koskaan kumppaniani. Olen vaan löytänyt uuden onnen thainaisen kanssa joka ei ole baarityttö ja vaikka olisikin niin en välittäisi.

Tunnen monia monia baarityttöjä erittäin läheisesti ja siksi en tykkää että heitä nimitellään tai solvataan. Thaimaassa seuralainen ei ole sen huonompi tai parempi ihminen kenenkään silmissä kuin joku toinen. He ovat yhtä monipuolisia ja erilaisia ihmisiä tarinoineen kuin kuka tahansa muissa ammatteissa olevat.

Tarinoita on äärettömän moneen junaan ja siksi stereotypiat on hanurista. Siksi pistää vihaksi nämä palstan moraalinvartijat kun he eivät keskimäärin tiedä mistään mitään puhumattakaan elämästä. Minä olen jo onnelassani. Koita saada asiasi jotenkin järjestykseen. Persaukisen suomihoron jutut ei kiinnosta ketään sori vaan. Menepäs nyt kampaamaan sitä polkkatukkaasi mutta varo ulkonevia luomia ja muita näppyjä joita kalpeassa elottomassa nahassasi esiintyy.

Katkeruutesi paistaa läpi kuin miljoona volttia. Sillä välin kuin minä olen paratiisissa niin sinä lusit helvetissäsi etsien syitä muista omaan aiheuttamaasi tilanteeseen. Joskus aikoinaan ajattelin että thaityttöjen käyttö olisi hyväksikäyttöä, en tosin ensimmäisellä, toisella, tai kolmannellakaan Thaimaan reissulla, vaan vasta neljännellä. Sillä reissulla kävi sääliksi tyttöjä ja aloin epäillä onko tämä hyväksikäyttöä.

Ehkä osasyy oli se että se on ainoa kerta kun oon ollut porukalla Thaimaassa, kaikki muut reissut oon tehnyt yksin. Itsellä ei ole mitään hävettävää tai kaduttavaa kun kohtelen tyttöjä aina hyvin, mutta muiden miesten sikailu joskus etoo. Lapset kärsivät kun isä ei tapaa heitä.

Thai nainen täällä vie kaiken isän huomion. Eikö löydy tahoa joka ottaisi tämän naisen puhutteluun ja kertoisi että tänne ei kannata tulla sekoittamaan lasten arkea. Olisin valmis maksamaan tulkin että totuus tästä rikkaasta suomalaisesta miehestä selviäisi tälle naiselle. Kusessa on sekin kohta,kun ulosotossa on kaikki.

Kumpa konsulin kyyti veisi Thainaisen pois suomesta. Eikä ulosotossa oleva mies saisi matkustaa sinne. Kirjoituksestanne paistoi selvästi läpi huolestuneisuutenne pojastanne ja hänen tämän hetkisestä tilanteestaan.

Tuskin poikanne lapsiaan unohtaa vaikka Thai-naisen tänne kotosuomeen "raahasikin" ja vastaavasti tavallisen rakennusmiehen vaimona täällä eläminen on parempaa ja turvallisempaa kuin putken ympärillä tanssiminen.

Kyllä se siitä suttaantuu kunhan poikanne vaan pitää älyn mukana. Nyt tiedän mistä ne negatiiviset juttut siellä muilla sivuilla on pohjakosketuksen ottaneet. Minulla on ollut Thai vaimo jo 32 vuotta. Meillä on kolme lasta joista viimeinen vielä yliopistossa, Pariisissa. Vaimoni on myös käynyt yliopiston ja tapasimme Tokiossa.

Kesät vapusta - lokuun loppuun Suomessa. Mitäs se sulle kuuluu keneen eksäsi tattinsa työntää? Moni nainen roudaa zählämeitä tänne rikostelemaan ja siinä ei ole kyse muusta kuin oleskeluluvan saamisesta.

Kellään ei ole oikeutta sanoa toiselle mitä hän voi tehdä omalla elämällään tai minne matkustaa. Eipä ole ihme että eksäsi on tosiaan eksä. Tais tulla järki päähän hänelle kun vaihtoi thaimaalaiseen. Miltäs itsestäsi olisi tuntunut, jos sinut olisi haettu käyttövälineeksi jonnekin Aasiaan? Niin se vain on, että suomalaisissa miehissä on liikaa paskapäisiä idiootteja. Haetaan nöyrä ja kiltti nainen thaimaasta, kun on niin helppo kontrolloida ja pitää kotona vankilassa ihmistä, jolla ei uudessa kotimaassaan ole kielitaitoa, ystäviä eikä työpaikkaa.

Suomalainen tasavertainen ihminen kun tuntuu olevan jonkinlainen uhka keskenkasvuiselle typerälle suomalaisäijälle. Sitten kun thaivaimo huomaa olevansa Suomessa eristyksissä vailla töitä ja ystäviä, hän ihan oikeutetusti ottaa eron, jotta voisi jatkaa normaalia elämää. Ikävä kyllä ero maksaa useimmiten sen, että lapset jäävät isälle. Sellainen toiminta pitäisi kieltää lailla.

Kyllä jokaisen kuitenkin luulisi osaavan hankkia vierelleen tasavertaisen kumppanin. Kannattaisi hakea jotain apua, jos ajattelee toisia ihmisiä käyttövälineinä. Se ei ole normaalia. Minä olen tavannut toistakymmentä avioparia enkä todellakaan allekirjoita oksentamaasi. Suomenssa on suhteellisen hyvin järjestetty kotouttamisohjelma jonka aikan on mahdollist oppia se "meirän kiäli nääs" Kielikurssilla tapaa muita thai tai muunmaalaisia ja varmasti tulee nitä ystäviäkin.

Itseasiassa meillä taisi käydä niin että yhteinen ystävä ja tuttavapiiri on laajentunut huomattavasti siitä kun yhteistä elämää aloitimme. Vaimo on nyt toista kesää riistämässä jonkun soomalaisen työpaikkaa marjatilalla hurjalla 7,67 e pär tunti palkalla. Maistuis varmaa monelle työttömälle, ai ei vai, no ei sitten. Mitä tulee tasavertaiseen kumppaniin, voisitko hieman tarkentaa mitä tarkoitat?

Olen tavannut elämäni varrella monia tasavertaisia naisia hyviä ja huonoja, rumia ja kauniita mutta kun ei napannut niin ei napannut. Kyse kai kuitenkin on siitä kunnioituksesta toista kohtaan, tykkäämisestä, ja loppupeleissä myös silkasta tuurista kuinka se elämä yhdessä sujuu joko suomalaisen tai ulkomaalaisen kumppanin kanssa.

Minä ainakin toivotan onnea kaikille pareille sukupuoleen, etniseen taustaan, tahi ikään katsomatta. Rönsyilee mutta so wat. Tuleva vaimoni on syntyisin juuri tuolta Nakhon Si Thammaratista.

Olkoonkin vain "mustalainen" tahi ei, mutta sydän on tytöllä paikallaan. Pitkäjänteisesti olemme tutustuneet toisiimme kirjoitellen sähköpostia,tekstailleet, soittaneet ja messengerin webcam välityksellä jo liki 2 vuoden ajan.

Nyt olen menossa tapaamaan häntä ja hänen perhettään sinne. Kyllä on, ja enemmän kuin luulisit. Minulla on ollut pari thaimaalaista tyttöystävää.

Ensimmäinen oli todella hemmmoteltu kakara ja hänestä oikein paistoi läpi, että asiaa hänen sydämeensä ilman rahaa ja hyvää työpaikkaa tulevaisuudessa ei ollut.

Taannoin olin lomalla Thaimaassa ja toinen tyttöystäväni oli töissä hotellin respassa ja vietin lomani hänen kanssaan. Sen jälkeen olen 9 kk ajan pitänyt häneen yhteyttä messengerillä ja webbikameralla. Hän vaikuttaa todella mukavalta tytöltä, joka välittää enemmän perheestä kuin rahasta. Hän on kotoisin juurikin maaseudulta Isaanin alueelta. Kokemuksesta kuitenkin viisastuneena aion harkita todella tarkkaan nykymaailmassa naimisiin menoa, oli nainen sitten suomalainen, thaimaalainen tai jonkun muun maan kansalainen.

Kuitenkin jostain syystä olen viehättynyt aasialaisiin naisiin, etenkin thaimaalaisiin mm. Ovat he toki myös todella kauniita. Minulla ei ole mitään suomalaisia naisia vastaan, mutta annan miehisestä näkökulmasta heille vinkin, että pitäkää huolta itsestänne ja miehestänne, ettei heidän tarvitse lähteä etsimään onnea aidan toiselta puolelta. Miehille myös se neuvo, että varokaa hyväksikäyttäjiä, sillä jos asiat tuntuvat sujuvan hieman liiankin hyvin ulkomaalaisten naisten kanssa, saattaa jotain olla vialla.

Minulla ollut thaivaimo nyt pari vuotta täällä Suomessa. Hyvin on mennyt ja mitään ihmeellistä kulttuurieroavaisuutta en ole huomannut. Enenmmän arvostaa minua kun edellinen suomalainen vaimo.

Toisaalta vaatii kyllä itsekin huomionosoituksia. Hän on saanut siivoojan töitä ja lähettää vähän omaa rahaansa kotiin, mutta paremmin minä tulen taloudellisestikin toimeen kun aikana ennen häntä. Eli siis on onnellisia suomi-thai pareja. Jos pystyt vastaamaan "Kyllä", silloin sinulla on asiat mahtavasti. Pesää tulee tasaisesti, koti on jokseenkin puhdas ja raha riittää. Voin yhdeksän vuoden kokemuksella sanoa etten ollut onnellinen koskaan.

Usein tuntui siltä että piti maksaa ja nimenomaan rahalla roskien viemisestä roskikseenkin, kavereiden tapaamisista, poissaoloista kotoa. Yhden illan vapaan hinta oikein määrättiin: Nyt olen vapaa enkä koskaan enää lankea. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Onnellisia ollaan jo reilut 3 vuotta ja vielä onnellisempia oltais kun voisin muuttaa kultani luo Thaimaahan, nyt vielä työt esteenä, mutta ehkä n. Mutta tietääkö kukaan mistä etsiä tietoa Thaimaahan asettumisesta?

Kaikki sivustot lähetystöä myöten tuntuvat keskittyvän siihen, miten mies Suomesta saa naisen Thaimaasta tänne! Ärsyttävää, kun itse olen nainen, joka haluaisi tehdä juuri päin vastoin, eli muuttaa thaimaalaisen mieheni luokse. Onko kokemusta, vinkkejä, jotain uutta? Täällä myös yksi naispuolinen thaimieheen rakastunut. Ollaan nyt reilu vuosi yhdessä oltu. Mies on tulossa Suomeen ainakin katsomaan ja kokeilemaan elämää täällä. Meille on nimittäin vauva tulossa, jonka takia ei Thaimaahan muutto käytännön syistä ole ihan lähiaikoina mahdollista.

Hieman myöhemmin sitten, toivottavasti Mutta mun käsityksen mukaan paljon helpompaa meille suomalaisille tai länsimaalaisille ylipäätään on Thaimaahan "muuttaa" kuin thaimaalaisilla Suomeen. Ja naisille vielä ehkä hieman helpompi. Tai ainakin mitä olen nähnyt ja tutustunut, niin näin päin että nainen farang asuu thaimiehensä luona Thaimaassa on yllättävän yleistä. Vissiinkin aikamoista visarunia saattaapi aluksi olla jos ei naimisissa ole ja työntekokaan laillisesti ei niin yksinkertainen asia.

Kun monet ihan vaan turistiviisumeilla maassa olekelee. Ja sama juttu minuakin ärsyttää nimittäin tuo, että melkein joka paikassa oletaan suomi-thai parien olevan suomimies-thaityttö. Puhutaan vaan thaivaimoista, eikö voisi "thaipuoliso" ilmaisua käyttää Onko miehesi muuten mistä päin Thaimaata? Vastataan nyt vaikka haiskahtaa provolta

: Suomalaista naintia thai naiset suomessa

Suomalaista naintia thai naiset suomessa 921
Eestin deitti porno hental 973
ESCORT REAL KOVAA PANEMISTA Myönnät itsekin että touhusi on ällöttävää. Suomalaiset eksäni eivät sitä ansainneet. Onko miehesi muuten mistä päin Thaimaata? Turvallisuuttaan tytöt ajattelevat, tietävät että muskelimiesten mieli voi muuttua arvaamatta ja ilman mitään syytä hyvinkin dramaattisesti. Tuo tavan vuoksi haukkuminen saa nyt loppua.
Keltainen ruusu helsinki russian escorts st petersburg

Suomalaista naintia thai naiset suomessa

helmikuu Ei täällä sitä kukaan tosissaan ota, suomessa nuoret naiset ei vaan ymmärrä Se vaan on Suomalaisen naisen (itseni myös) silmään pistävää kun se Thaimaassa käy juuri kaltaisiasi pukkeja, jotka naivat alaikäisiä ja. joulukuu Minä en ole vielä Suomessa käyttänyt thai-hierontapalveluja, mutta ja oli mukavasti erilaista kuin perinteinen suomalainen hieronta. Ehkä se. maaliskuu Yleensä morsian oli Suomesta ja sulhanen Ruotsista. Järjestäjä epäilee, että suomalaiset naiset olivat rohkeampia ja sujahtivat helposti. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Totta myös se etteivät jotkut koskaan löydä itselleen oikeaa puolisoa vaan se on itsestä kiinni, ei kannata töpeksiä. Itse meinasin matkustaa bangkokiin etsimään vaimoa, olisi kiva kuulla kokemuksista. Kokemuksesta kuitenkin viisastuneena aion harkita todella tarkkaan nykymaailmassa naimisiin menoa, oli nainen sitten suomalainen, thaimaalainen tai jonkun muun maan kansalainen. Antakaa toisille mahdollisuus elää kuten haluavat ja antakaa heille mahdollisuus olla onnellinen".

Girl sexi massage video